Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Politiikka

Ravintoloiden sulkua rajoittava laki maanantaina voimaan? – Rinne toiveikas, Vehviläinen ei

LEHTIKUVA / VESA MOILANEN
Eduskunnan puhemies Anu Vehviläinen (kesk.).

Eduskunnan puhemies Anu Vehviläinen (kesk.) ei usko, että ravintoloiden aukioloa rajoittava laki ehtii voimaan ensi maanantaiksi, kertoo Karjalainen.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Hallituksen suunnittelema aikataulu koronaviruksen torjumiseen tarkoitettujen lakien käsittelyyn vaikutti Vehviläisen mukaan alun perinkin liian tiukalta.

Vehviläisen mukaan hallituksen julki kertoma lain voimaantulo 8. maaliskuuta näytti jo viime viikolla epärealistiselta, kun esitystä ei annettu eduskunnalle saman tien, vaan vasta maanantaina.

Eduskunnan perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Antti Rinne (sd.) on puolestaan kertonut MTV:lle, että valiokunnan tavoitteena on saada oma lausuntonsa valmiiksi ravintoloiden sulkuesityksestä huomenna keskiviikkona illansuussa.

Rinne arvioi, että jos talousvaliokunta saa mietintönsä valmiiksi ylihuomenna torstaina, niin laki ehtisi voimaan hallituksen toivomassa aikataulussa maanantaina.

Rinteen mukaan esitys on varsin samankaltainen kuin viime keväänä.

– Minun näkökulmastaani kaikilla on yhteinen huoli siitä, että pandemia saadaan voitettua ja sen eteen tehdään töitä kovasti, Rinne on sanonut MTV:lle.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Heikki Sihto

Politiikka
14.4.2021
Paavo Lipponen lataa kokoomuksesta Demokraatille: ”Kuin joukko peräkammarin poikia, peesaa perussuomalaisia, ajaa halpaa populismia”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE