Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

Rinne: Budjettiesitykseen karkeasti ottaen 25 työllisyystoimenpidettä

Lehtikuva / Markku Ulander

Pääministeri Antti Rinne (sd.) sanoo, että hallituksen budjettiesitykseen kirjataan karkeasti ottaen 25 työllisyystoimenpidettä.

Demokraatti.fi/STT

Rinteen mukaan toimenpiteitä käsitellään tarkemmin 9. lokakuuta pidettävässä hallituksen iltakoulussa, jossa on tarkoitus täsmentää, miten toimenpiteitä saadaan vuodenvaihteen jälkeen kokeiltua.

Rinteen mukaan kirjauksissa on mukana palkkatuki, mutta hän ei avannut asiaa tarkemmin. Rinne ei myöskään ottanut kantaa siihen, kuinka paljon budjettiriihen toimilla saadaan uusia työpaikkoja.

Rinne ennakoi matkallaan eduskunnan täysistuntoon, että hallituspuolueiden neuvottelut ensi vuoden budjetista saadaan valmiiksi jo tämän illan aikana. Budjettiriiheen on varattu myös huominen.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

DEMOKRAATTI

Kotimaa
29.5.2020
Kaarlo Simojoki on hoitanut satoja alkoholisteja, huumeiden käyttäjiä ja peliriippuvaisia: ”Oletko nähnyt yhtään tukikonserttia juoppojen puolesta?”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE