Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Urheilu

Roger Federer toipuu polvileikkauksesta: ”En treenaa, koska en näe mitään syytä siihen”

LEHTIKUVA / AFP Johannes Eisele

Tenniksen supertähti Roger Federer saa koronapandemian ansiosta toipua kaikessa rauhassa polvileikkauksestaan. Hänelle tehtiin tähystysleikkaus helmikuun loppupuolella, eikä hän ole vielä aloittanut totista harjoittelua.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Federer kertoi kuulumisistaan brasilialaiselle Globo-lehdelle, ja tennissivusto Tennis.com siteerasi viikonvaihteessa haastattelua.

– En treenaa, koska en näe mitään syytä siihen. Olen toipunut hyvin, mutten usko pelien alkavan vielä pitkään aikaan, joten yritän nauttia tästä tauosta, Federer kertoi.

– En ole tainnut olla yhtä mittaa kotona viittä viikkoa pitempään neljään vuoteen, joten perheenä tämä on ollut meille suurenmoista aikaa. Toki ärsytämme toisemme välillä äärimmilleen, mutta niin käy kai kaikissa perheissä.

Leikkauksesta toivuttuaan Federer on lyönyt palloa seinään silloin tällöin. Muut huiput ovat aloittaneet totisen harjoittelun, mutta Federer luottaa kokemukseensa.

– Olen supermotivoitunut harjoittelemaan heti, kun tiedämme kauden jatko-ohjelman ja tiedän, mihin voin tähdätä.

Federer kuitenkin tunnusti, että hänen on vaikea ajatella pelaamista yleisöltä suljetuissa tapahtumissa.

– Toivon, että pelejä jatketaan vasta, kun ainakin kolmannes katsomoista tai puolet on yleisön käytettävissä. Täysin tyhjälle katsomolle olisi todella vaikea pelata, Federer pohti paluuta tenniskiertueelle.

Näillä näkymin tenniskausi jatkuu aikaisintaan elokuun alussa.

Korona-aikana Federer on osallistunut hyväntekeväisyystempauksiin, joilla on kerätty varoja kamppailuun pandemian haittojen minimoimiseksi.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Lisää aiheesta

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Päätoimittajalta
25.6.2020
Tapaus Mäenpää: Puheet on nyt pidetty, on aika painaa nappia – historia kyllä muistaa, kuinka kansanedustajat perjantaina äänestävät
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE