Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Urheilu

Rukan maailmancup järjestetään mutta ilman yleisöä – ”Olemme todella pahoillamme”

Lehtikuva

Pohjoismaisten hiihtolajien maailmancup Kuusamon Rukalla järjestetään marraskuun lopussa koronavirusepidemian takia ilman yleisöä. Cup järjestetään 27.–29. marraskuuta.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Ruka Nordic -tapahtumaan ei myydä pääsylippuja stadion- ja kilpailualueelle.

– Punnitsimme hallituksessa hyvin tarkkaan asiaa ja huolellisen harkinnan jälkeen päädyimme tähän ratkaisuun, joka on mielestämme järkevin sekä yleisön että urheilijoiden kannalta. Päätös on linjassa tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikon kanssa käymiemme keskustelujen ja häneltä saamiemme kommenttien kanssa, kertoo tiedotteessa Kuusamon Erä-Veikkojen hallituksen puheenjohtaja Matti Heikkilä.

FIS vahvistaa kalenterin syys-lokakuussa

Rukalla on tarkoitus kilpailla kolmena päivänä maastohiihdon ja yhdistetyn maailmancupia ja kahtena päivänä mäkihypyn maailmancupia.

– Olemme todella pahoillamme, että emme pysty tänä vuonna tarjoamaan hiihtolajien faneille upeaa tapahtumakokemusta paikan päällä. Tällä päätöksellä pystymme hallitsemaan ihmismäärää tapahtumassa ja pyrimme parhaamme mukaan tarjoamaan mahdollisimman turvalliset olosuhteet joukkueille, jotka kilpailevat Rukalla, Ruka Nordicin pääsihteeri Seppo Linjakumpu kommentoi.

Päätös tehtiin tiiviissä keskusteluyhteydessä Hiihtoliiton ja Kansainvälisen hiihtoliitto FIS:n kanssa.

Poikkeuksellisen tilanteen takia FIS tarkastelee yksittäisen tapahtuman järjestämistä vielä 30 vuorokautta ennen tapahtumaa. FIS vahvistaa tapahtumakalenterin syys-lokakuun vaihteessa viikolla 40.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Marja Luumi

Työmarkkinat
26.10.2020
”Uho tuntuu jatkuvan, tämä on aivan absurdi ajatus” – Paperiliiton Vanhala ihmettelee Metsäteollisuuden Hollménin puheita ”tyhjältä paperilta” lähtemisestä
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE