Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Politiikka

Sairaalaan äkisti joutunut kansanedustaja kotiutui – sitten Sanna Marin yllätti

SDP:n eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja, kansanedustaja Ilmari Nurminen joutui eilen yllättäen sairaalaan.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

– Huh mikä aamu takana. Tein aamulla ihan normisti aamiaista ja yht’äkkiä mun alaselkään tuli tosi kova kipu. Noidannuoli? Pääsin sängylle ja sain otettua laukusta 800 buranan. Makasin siinä reilu puoli tuntia ja mietin miten pääsisin töihin. Mulla olisi ollut klo 10 tosi tärkeä sosiaali- ja terveysvaliokunta, jossa oli päätettävänä ravintolarajoitukset (tehty tosi paljon hommia mahdollisimman hyvien esitysten eteen ja varajäsenet eivät olleet Helsingissä). No kipu vähän hellitti ja päätin lähteä sitten varovasti talon edessä olevalle autolleni suuntana eduskuntatalo, Ilmari Nurminen päivitti Facebookissa.

Lähtö eduskuntatalolle osoittautui kuitenkin Nurmisen mukaan vääräksi.

– Kauhea kramppi iski autoon kumartuessa, ja lopputulemana 45min makasin autotiellä odottaen ambulanssia (onneksi ei ollut kova pakkanen!). Huh miten liikuntahyvyttömäksi kova selkäkipu saakaan ihmisen!

Nurminen kertoo tänään illalla seuraajilleen ja ystävilleen, että on kotiutunut sairaalasta ja selkä on nyt paranemaan päin. Samalla hän sai yllätysvieraan, eikä ketä tahansa.

”Äsken kuitenkin tapahtui vielä uskomaton ja ihana yllätys, kun ovikello soi ja oven takana odotti ystävä mukanaan ruokaa. Kiitos Sanna Marin! On todella kaunista ajatella, että vaikka hänellä on kaikki maailman murheet kannettavana, silti kun apua tarvitsee, tällaiselle löytyy aikaa. Kertoo paljon inhimillisyydestä ja ihmisyydestä.”

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Johannes Ijäs

Politiikka
23.11.2020
”Tämä on ehkä liian suoraa puhetta, kun näin sanon” – Seppo Kääriäinen nostaa esiin Marin-Saarikko-akselin
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE