Politiikka

Sanna Marin hahmottelee seuraavan hallituksen ohjelmaa: ”On kriittistä, että SDP on suurin puolue ensi kevään eduskuntavaaleissa”

SDP:n kansanedustaja ja ensimmäinen varapuheenjohtaja Sanna Marin hahmotteli jo seuraavan hallituksen ohjelmaa tänään Mäntsälässä, jossa hän puhui puolueen tavoitteista ja eduskuntavaaleihin valmistautumisesta Uudenmaan Sosialidemokraattien piirikokouksessa.

”SDP haluaa tehdä uudistuksia, jotka edistävät taloudellisesti ja ympäristöllisesti kestävää, ja sosiaalisesti oikeudenmukaista yhteiskuntaa. Uudistustemme lähtökohtana ovat arvot: vapaus, tasa-arvo ja solidaarisuus.”

SDP:n työlistalla ovat Marinin mukaan koulutuksen ja työelämän tasa-arvon vahvistaminen, sosiaaliturvan parantaminen, verotuksen uudistaminen, ilmastonmuutoksen hillitseminen ja luonnon monimuotoisuuden turvaaminen sekä kaiken ikäisten ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Konkreettisina esityksinä Marin listasi muun muassa perhevapaiden uudistamisen, oppivelvollisuuden laajentamisen toiselle asteelle ja kestävän kehityksen arvonlisäveron.

”On kriittistä, että SDP on suurin puolue ensi kevään eduskuntavaaleissa, sillä seuraavan neljän vuoden aikana otetaan ensimmäiset askeleet niiden isojen tavoitteiden osalta, joita meillä on 2030-luvun Suomelle”, Marin sanoi.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 46 Demokraatti
NYT LOPPUI JUOMINEN - Aiemmin nuoret ryyppäsivät Islannin kansallispäivänäkin
PÄÄTOIMITTAJALTA - Kun idoli paljastuu petturiksi
ANTTI HEIKKINEN - Menestyskirjailijalla on monta rautaa tulessa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat