Politiikka

SDP:n aikeet haukutaan lyttyyn — ”Käsittämätöntä puhetta”

Jukka-Pekka Flander
Jukka-Pekka Flander
Jukka-Pekka Flander

Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Ben Zyskowicz ällistelee SDP:n, vihreiden ja vasemmistoliiton uhkauksia sote-uudistuksen perumisesta. Zyskowiczin mukaan tämä on täysin käsittämätöntä puhetta.

— Sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistamista on tehty jo toistakymmentä vuotta useiden hallitusten voimin. Nyt uudistus ja valinnanvapaus sen osana on vihdoin menossa uskottavalla tavalla eteenpäin ja maaliin. Tässä tilanteessa vasemmisto-oppositio haluaa ja aikoo aloittaa kaiken alusta. Järjetöntä.

Zyskowiczin mukaan sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistamisen peruuttaminen vähentäisi entisestään luottamusta poliittiseen päätöksentekokykyyn ja poliittisiin päätöksentekijöihin.

— Poliitikoilta ja politiikalta halutaan päätöksiä. Päätösten peruuttamislupauksilla ratsastaminen on kaiken sen vastaista, johon suomalaiset politiikassa luottavat. Tällä pelottelupopulismin tiellä ei tule jatkaa, sanoo Zyskowicz.

Zyskowicziltä ei heru lainkaan ymmärrystä myöskään kansalaisten palveluja parantavan valinnanvapauden kiihkeälle ja yltiöpäiselle vastustamiselle.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat