Politiikka

SDP:n t-paidan suunnittelukisan voittaja on selvillä

SDP
Antto Rönnholm puntaroi t-paitakisan töitä.
SDP
Antto Rönnholm puntaroi t-paitakisan töitä.
SDP
Antto Rönnholm puntaroi t-paitakisan töitä.

SDP:n järjestämään t-paidan suunnittelukisaan tuli lukuisia korkeatasoisia ja oivaltavia kilpailutöitä.

Puoluetoimiston kolmihenkistä raatia (puoluesihteeri Antton Rönnholm, verkkoviestintäkoordinaattori Jarkko Piirainen sekä viestintäsuunnittelija Iida Vallin) ilahdutti huomata, kuinka kilpailutöiden suunnitteluun ja toteutukseen oli nähty vaivaa.

Voittajatyön valitseminen vaati raadilta pitkällisen pohdinnan, mutta valinta oli yksimielinen. Voittanut työ painetaan t-paitoihin, ja paidat tulevat myyntiin puolueen verkkokauppaan kesäkuun loppupuolella.

Kisan voitti Emilie Uggla Helsingistä.

Taidokkaasti toteutetussa voittajatyössä on raadin mielestä raikas, kesäinen ilme, joka jättää tilaa oivallukselle.

Kilpailutyönsä saatteessa Emilie Uggla kertoo, kuinka hänen pyrkimyksenään on ollut suunnitella kesäisen iloinen, lämminhenkinen ja leikkisä printti.

Raadin mielestä tässä tavoitteessa on onnistuttu erinomaisesti. Linnut ovat keskenään erilaisia, mutta silti samaa porukkaa. Isot linnut muodostavat yhdessä sydämen ja pienet linnut kirjaimet SDP.

Voittajatyön lisäksi raati päätti myöntää kaksi kunniamainintaa. 1. kunniamaininnan saa Rasmus Keinänen Kuopiosta. Keinäsen työ on aiheensa mukaisesti värikäs kokonaisuus, jossa on hienosti tuotu esille sosialidemokratian kansainvälisyys.

2. kunniamaininnan saa Elisa Gebhard. Raati kiittää työtä ajankohtaisuudesta ja rohkeudesta sekä humoristisuudesta ja someaikaan sopivasta visuaalisesta ilmeestä.

Katso kaikkien palkittujen töiden täysikokoiset kuvat tästä linkistä.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat