Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

SDP:n valiokuntavastaava Lindén torstai-iltana: ministeriryhmään saatetut sote-asiat ratkaistu – ”Edetään vauhdikkaasti”

Jukka-Pekka Flander
SDP:n kansanedustaja Aki Lindén.

Helsingin Sanomat kertoi tänään aamupäivällä sosiaali- ja terveysvaliokunnan peruneen täksi aamuksi suunnitellun kokouksensa.

Johannes Ijäs

Demokraatti

SDP:n kansanedustaja, sote-valiokuntavastaava Aki Lindén kommentoi sittemmin päivällä Demokraatille, että eilen oli käyty läpi niitä muutostoiveita, joita hallituspuolueilla on sote-pakettiin.

Asiassa on Lindénin mukaan ehtinyt tapahtua tämän päivän aikana.

– Asiat, jotka eilen saatettiin sosiaali- ja terveysvaliokunnan hallituspuoleiden keskuudesta sote-ministeriryhmän ratkaistavaksi on tänään saatu ministeriryhmässä ratkaistuksi, Lindén kertoo torstai-iltana Demokraatille.

Aiemmin päivällä hän oli puhunut 3–4 asiasta tähän viitaten.

Lindénin mukaan sosiaali- ja terveysvaliokunta kokoontuu jälleen huomenna aamulla.

– Hyvältä näyttää soten eteneminen. Edetään vauhdikkaasti.

Lindén sanoo olleen luonnollista, kun asioita oli jäänyt auki, ettei tänään voitu pitää sosiaali- ja terveysvaliokunnan kokousta.

Hallituspuolueiden näkemyserojen vuoksi torstaina peruttu valiokunnan kokous ei tarkoita, että sote-uudistus olisi ongelmissa, kaatumassa tai edes myöhästymässä, vakuutti puolestaan sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja Markus Lohi (kesk.) tänään STT:lle.

Lohen STT:lle sanoman mukaan kokous peruttiin, koska 1600-sivuisessa paketissa ilmeni asiantuntijakuulemisten jälkeen vielä hiottavia yksityiskohtia, joista piti ja pitää varmasti vastedeskin hallituspuolueiden kesken keskustella.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE