Uutiset

SDP:n valtuustoryhmän PJ Eemeli Kajula: Valtuuston tehtävä on nyt kuunnella eikä vain kuulla kuntalaisia

Thinkstock
Thinkstock
Thinkstock

Rovaniemen kaupunginhallitus käsitteli maanantaina 12.3. kokouksessaan uimahalli-investoinnin jatkoa. Kaupunginhallitus päätti esittää valtuustolle, että uuden uimahallin suunnittelu Ounasvaaralle käynnistetään varaamalla vuoden 2018 talousarvion investointiosaan kaupunginhallituksen kohtaan osakkeet ja osuudet 600 000 euron suunnittelumääräraha ja Vesihiiden korjaussuunnittelu etenee omana hankkeenaan kahden hallin mallin mukaisesti.

– Kaupunginhallituksen on nyt tällä kirjauksella sitouduttava peruskorjaamaan uimahalli Vesihiisi ja siten turvattava kuntalaisten peruspalvelu jatkossakin helposti saavutettavassa paikassa, SDP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Eemeli Kajula vaatii.

Uimahallipäätös tulee seuraavan kerran päätöksentekoon, kun Rovaniemen kaupunginvaltuusto käsittelee kokouksessaan 19.3 suunnittelumäärärahan mahdollisesta lisäämisestä talousarvioon.

– Valtuuston tehtävänä on nyt kuunnella eikä vain kuulla kuntalaisia. Päätös koskettaa kymmeniä tuhansia kuntalaisia, Vesihiiden uimahallin kävijämäärät ovat vuosittain yli sadan tuhannen.  Vesihiiden säilyminen myös jatkossa on varmistettava konkreettisella kirjauksella sitoutuen peruskorjaukseen säilyttäen kaupungissa kaksi uimahallia valtuustosopimuksen mukaisesti, Kajula toteaa.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 38 Demokraatti
ANI SUORASUU - Ann Selinille ei ryppyillä
VARAA PAREMPAAN - Eveliina Heinäluoma haluaa herättää puolueet Helsingissä
KUIN ERI PLANEELTA - SDP:n ja hallituksen sote-linjat eivät kohtaa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat