Sebastian Tynkkynen: Tämän kirjoituksen jälkeen voin olla ”poliittinen ruumis”

lehtikuva / timo aalto
lehtikuva / timo aalto
lehtikuva / timo aalto

Perussuomalaisten kolmas varapuheenjohtaja ja nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen kirjoittaa blogipäivityksessään rasismista. Hän sanoo, että hänen kirjoituksensa saattaa tehdä hänestä ”poliittisen ruumiin” pienessä piirissä.

– Samaan aikaan, kun maahanmuuttokriittisestä puheesta on tullut yleistä, maahanmuuttajavihamielinen puhe on nostanut päätään. Pieni porukka on alkanut tekemään äänekästä mielipidevaikuttamista.

Tynkkysen mukaan ”törkypuheiden sakki” vaikuttaa isolta ja he luovat mielikuvaa, että heidän tapansa puhua on sitä normaalia maahanmuuttokriittisyyttä.

– Todellisuudessa he ovat kokonaisuuteen nähden kohtalaisen pieni porukka, joka toimii aktiivisesti ja useammilla eri foorumeilla.

– He käyttäytyvät hyvin julmasti, eikä heidän suosiostaan tarvitse pitää kiinni. He kokevat oikeudekseen puukottaa henkisesti maahanmuuttajia ja odottavat sinun hyväksyvän vierestä tällaisen vihapuheen. Ja jos kritisoit, he ottavat saman puukon ulos maahanmuuttajan selästä, jotta se voitaisiin iskeä sinun selkääsi, sinä senkin petturi!

Tynkkynen kertoo toivovansa, että moni uskaltaisi tuomita maahanmuuttajavihamieliset puheet ja toimintatavat.

– Se, että nimeät rasismin rasismiksi ei vie sinulta uskottavuutta. Jos et uskalla puuttua rasismiin, koska pelkäät jonkun lyttäävän sinut, kuvitteletko todella tekeväsi silloin oikein? Antaako omatuntosi periksi pelolle tai suosion tavoittelulle? Toivottavasti ei, sillä olet muuten äärimmäisen moraaliton vaikuttaja.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat