Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Urheilu

”Simonella on henkisiä ongelmia” – draamaa olympialaisissa, legenda jätti homman kesken

Lehtikuva

Yhdysvaltain olympiajoukkueen supertähti Simone Biles joutui jättämään Tokion olympialaisten telinevoimistelun joukkuekilpailun kesken. Biles, 24, kilpaili hypyssä, mutta vetäytyi heikon suorituksen jälkeen lopuista lajeista. Biles jäi kentän laidalle seuraamaan joukkuetovereidensa otteita.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Yhdysvaltain voimisteluliitto tviittasi Bilesin vetäytyneen kilpailusta terveydellisten syiden takia ja hänen tilaansa tarkkaillaan. Yhdysvaltalaisen televisioyhtiö NBC:n toimittaja Monica Alban mukaan Biles ei kuitenkaan olisi fyysisesti loukannut itseään. Biles loukkasi oikeaa nilkkaansa harjoituksissa toukokuussa ja kertoi silloin, ettei kuntouttamiselle ole aikaa. Tiistain suorituksen jälkeen Biles käveli pois suorituspaikalta normaalisti.

–  Simonella on henkisiä ongelmia, Alba tviittasi Bilesin valmentajan sanoneen.

Viisi vuotta sitten Rio de Janeirossa Biles voitti neljä olympiakultaa ja on jälleen lajinsa suursuosikki. Biles on voittanut urallaan enemmän MM-mitaleita (25) ja MM-kultamitaleita (19) kuin kukaan muu. Biles kertoi jo maanantaina Instagramissa, että hän tuntee olympialaisten paineet niskassaan.

–  Minusta oikeasti tuntuu siltä, että joskus minulla on koko maailman paino harteillani. Tiedän pystyväni näyttämään siltä, etteivät paineet vaikuta minuun, mutta joskus se on hankalaa. Olympialaiset ei ole mikään vitsi, Biles kirjoitti.

Telinevoimistelun joukkuekilpailun voitti Venäjän olympiakomitean joukkue 169,528 pisteellä. Yhdysvallat oli toinen 166,096 pisteellä. Pronssia sai Iso-Britannia.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE