Politiikka

Siteeraus hätkäytti, nyt puhuu Antti Rinne: ”Millaista palautetta hallitus oikein odotti?”

Lehtikuva / Vesa Moilanen
Lehtikuva / Vesa Moilanen
Lehtikuva / Vesa Moilanen

Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne kritisoi pääministeri Juha Sipilän (kesk.) hallituksen suhtautumista työttömiin ihmisiin eilisessä Aamulehden haastattelussa.

– Ihmisten polvilleen laittaminen on järjetöntä. Olen saanut palautetta, jossa ihmiset ovat sanoneet, että hallituksen politiikka tuntuu siltä, että halutaan laittaa työttömät polvilleen ja antaa heille niskalaukaus, Antti Rinne sanoi lehdelle.

Rinteen sanavalinnat ovat herättäneet keskustelua. Esimerkiksi kokoomuksen kansanedustaja Outi Mäkelä syytti Rinnettä tunnepopulismista Twitterissä.

Antti Rinne on juuri reagoinut asiasta syntyneeseen keskusteluun sosiaalisessa mediassa. Hän ei peräänny siitä, että hän on siteerannut työttömien tuntoja haastattelussaan.

– Hallituksella näyttää olevan hätä aktiivimallin kanssa. Ensin se runnoi työttömiä rankaisevan mallin läpi. Nyt se pöyristyy kansalaisten pettyneestä palautteesta, jota siteerasin. Pettymys tulee esiin sadoissa viesteissä ja puheluissa. Millaista palautetta hallitus oikein odotti? Rinne kysyy.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 2 Demokraatti
KOHTI PÄÄSTÖTTÖMYYTTÄ - Politiikan poukkoilu on myrkkyä
AIVOJEN ARVOITUS - Seksi helpottaa
JÄÄHYVÄISET ASEELLE - Viimeinen Nieminen Vee
Seuraa Meitä: