Politiikka

Soini: ”Ulkoministeri tekee ulkoministerin tehtävät loppuun asti”

Lehtikuva / Jussi Nukari
Lehtikuva / Jussi Nukari
Lehtikuva / Jussi Nukari

Perussuomalaisten Jyväskylän puoluekokouksessa järjestettiin sunnuntaina aamupäivällä ministerien kyselytunti.

Puoluekokousväki kyseli ja ministerit vastasivat. Aiheet vaihtelivat laidasta laitaan: EU, omaishoito, Kelan toiminta, eläkkeet…

Ministeri Sampo Terho toisti vanhaa viestiään EU-kansanäänestyksestä ja sen mahdollisuudesta joskus tulevaisuudessa. Hän antoi ymmärtää, että uusi puheenjohtaja Jussi Halla-aho linjannee asiasta puheessaan myöhemmin iltapäivällä.

Halla-ahon linjapuhe on määrä kuulla kello 16.30, mutta puoluekokous koettaa tiivistää aikatauluaan, joten se saatetaan kuulla jo aiemmin.

Paikalla kyselytunnilla oli myös väistynyt puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini, joka vastasi pariin ministerin rooliinsa liittyvään kysymykseen.

Kyselytunnin aamupäivän osuuden päätteeksi Soini kiipesi vielä puhujanpönttöön ja totesi, että lähtee tasavallan presidentin Kultaranta-foorumiin, jossa hänellä on tapaaminen EU:n korkean edustajan Federica Mogherinin kanssa.

– Ministeriryhmän puolesta kiitos tuesta ja siitä mitä olette meille antanut tehtäviä ja toimeksiantoja. Parhaamme olemme tehneet. Suomi on nyt hyvällä uralla, talous kasvaa ja työllisyys paranee. Paljon jää tehtävää myös tuleville, Soini sanoi.

– Jatkakaa hyvää kokousta. Ulkoministeri tekee ulkoministerin tehtävät loppuun asti, Soini sanoi viime sanoikseen.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat