Politiikka

Soinilta tiukka tilitys hallituksen ajettua uudistuksineen seinään: ”Muu on valetta”

Lehtikuva / Jussi Nukari
Lehtikuva / Jussi Nukari
Lehtikuva / Jussi Nukari

– Perheiden itsemääräämisoikeudesta ei tingitä. Emme kaipaa sosiaalisetiä tai tasa-arvotantanttoja sanelemaan perheiden ratkaisuja. Kannatan valinnanvapautta, sinisten kansanedustaja, ulkoministeri Timo Soini kirjoittaa blogissaan.

– Ei Suomi parane kotiäitivihalla.

Hallituksen valmistelema perhevapaauudistus törmäsi tänään seinään. Siitä ilmoittivat hallitustrion jäsenet pääministeri Juha Sipilän (kesk.) johdolla.

– Kokoomuksen ulkoparlamentarinen siipi pitää kovaa ulinaa. Parempi vaan torpata tietulleja ja kaupunkibulevardeja ja jättää päätökset hallitukselle. Näitä asioita ei päätetä Helsingin Kaupungintalolla Hakaniemen työväentalolla tai Kallion viherkapakoissa.

Soinin mukaan nyt jokainen puolue joutuu menemään avoimin kortein vaaleihin ja kertomaan minkälaista perhepolitiikkaa ne ajavat ja kuka sen maksaa.

– Löysä tasa-arvohöpinä ei riitä, kun joutuu iskemään eurot tiskiin.

– Siniset eivät ole valmiita pistämään pienituloisia lapsiperheitä maksumiehiksi. Maailma ei tähän kaadu. On pötypuhetta, että perhevapaat saadaan uudistettua ilman lisärahaa. Uudistus ilman lisärahaa on leikkaus. Muu on valetta.

– Perhevapaita ei saada paremmiksi ilman rahaa. RAHA RATKAISEE, Soini päättää.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat