Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Talous

Stockmanniin toimitusjohtaja Lindexistä

LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA
Susanne Ehnbåge.

Tavaratalokonserni Stockmann saa uuden toimitusjohtajan muotiketju Lindexistä, jonka vahva tulos on kriisivuosina kannatellut koko konsernia. Tehtävään valittiin ruotsalainen Susanne Ehnbåge, joka on luotsannut Lindexiä vuodesta 2018. Ehnbåge toimii jatkossa sekä Stockmannin että Lindexin toimitusjohtajana.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

- Susanne Ehnbågella on vahvat näytöt vähittäiskaupan ja digitaalisen kuluttajaliiketoiminnan johtamisen saralla. Susanne on johtanut menestyksekkäästi liiketoimintaa ja henkilöstöä nopeasti muuttuvissa markkinaolosuhteissa ja tehnyt samalla hyvää taloudellista tulosta, sanoi konsernin hallituksen puheenjohtaja Sari Pohjonen tiedotteessa.

Edellinen toimitusjohtaja Jari Latvanen jättää yhtiön. Stockmann on hänen aikanaan käynyt läpi yrityssaneerausta ja myynyt tavaratalokiinteistönsä. Stockmannin osake lähti nimitysuutisen myötä yli seitsemän prosentin nousuun.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE