Urheilu

Suomalaistähdelle helpottava osuma vihdoin ja viimein

Lehtikuva
Lehtikuva
Lehtikuva

Mikael Granlund teki NHL-kauden kahdeksannessa ottelussaan vihdoin ensimmäisen maalinsa, mutta Minnesota Wild kärsi kolmannen tappionsa neljässä viime pelissä, kun Boston Bruins voitti vieraansa 5–3 ilman parasta pistemiestään Brad Marchandiakin.

Granlund laukoi kiekon Bostonin maalivahdin Tuukka Raskin taakse ja kavensi tilanteeksi 2–4 kolmannen erän alussa. Muutama minuutti myöhemmin Granlund pääsi yrittämään rangaistuslaukausta, mutta Rask pysäytti kiekon kilvellään.

Viime kaudella Granlund teki pitkään odotetun läpimurtonsa keräämällä 81 runkosarjaottelussa tehopisteet 26+43. Alkaneella kaudella tehoja ei ole syntynyt samaan malliin, vaikka Granlund on laukonut viime kautta ahkerammin ja pommittanut kohti vastustajan maalia jo 25 kertaa.

– Ensimmäiset kaksi erää olivat todennäköisesti häpeällisimmät kaksi erää, joissa olen ollut mukana, Wildin valmentaja Bruce Boudreau ruoski Minnesota Star Tribunessa.

– Boston ei tehnyt mitään ensimmäisten kymmenen minuutin aikana. Ja sitten annoimme heille kaksi maalia ja eloa. Sitten löysäsimme emmekä tehneet mitään. Tämä on häpeällistä, Boudreau jatkoi.

Winnipegin Patrik Laine laukoi kauden seitsemännen osumansa, kun Jets haki Dallasista 4–1-vierasvoiton. Laine laukoi ylivoimalla 2–0 ja on nyt tehnyt maalin kolmessa peräkkäisessä ottelussa.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 38 Demokraatti
ANI SUORASUU - Ann Selinille ei ryppyillä
VARAA PAREMPAAN - Eveliina Heinäluoma haluaa herättää puolueet Helsingissä
KUIN ERI PLANEELTA - SDP:n ja hallituksen sote-linjat eivät kohtaa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat