Politiikka

Suomen Lehdistö: KMT-luvut julki, Demokraatti kasvatti eniten kokonaistavoittavuuttaan: +24 %

Kansallisen Mediatutkimuksen (KMT) viime vuoden lukujen mukaan Demokraatti kasvatti suomalaisista sanomalehdistä eniten kokonaistavoittavuuttaan printissä ja digikanavissa. Luvuista kertoo Suomen Lehdistö.

Kokonaistavoittavuus kertoo painetun lehden ja sen digitaalisten versioiden yhdessä tavoittamien henkilöiden määrän. Demokraatin kokonaistavoittavuus nousi 24 prosenttia vuodesta 2016 vuoteen 2017. Myös printin lukijamäärää Demokraatti kasvatti eniten: 26 %.

Tutkimuksessa mukana olleiden sanoma- ja kaupunkilehtien printin lukijamäärät putosivat keskimäärin noin viisi prosenttia vuosien 2016 ja 2017 välillä. Myös verkon ja digikanavien kokonaistavoittavuus laski valtaosalla lehdistä. Vain viisitoista sanoma- ja kaupunkilehteä kasvatti tavoittavuuttaan printissä.

Suomen Lehdistö listasi tavoittavuuttaan viime vuonna kasvattaneet lehdet. Vertailujaksona on käytetty edellistä kokonaista vuotta.

Lähde: Suomen Lehdistö, Kansallinen mediatutkimus 2017

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 6 Demokraatti
HYVÄN TÄHDEN - Hussein al-Taee on kulkenut pitkän matkan
HYS! - Mitä Mitä se sulle kuuluu, mitä mä tienaan?
BREXIT - Tulevaisuus jonka ei pitänyt toteutua
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


DEMOKRAATTI

Demokraatti 7/19: Oho! Miten tässä nyt näin kävi? Norja on hoitotyön onnela, Minä-minä-ero! Miksi Ville Virtanen katsoo muualle?
21.3.2019

Luetuimmat


Uusimmat