Suomen rikkaiden lista ajantasalle – Ex-meppi lupaa ”räväköitä paljastuksia”

Into Kustannus
Into Kustannus
Into Kustannus

Vasemmistoliiton entinen europarlamentaarikko, kärkkäistä mielipiteistään tunnettu Esko Seppänen julkaisee uuden kirjan.

”Mistä suomi vaikenee?” lupaa ”räväköitä paljastuksia”, ainakin jos kustantajan tiedotteeseen on uskominen. Seppänen on kirjoittanut 33 tietokirjaa. Hän viihtyi neljännesvuosisadan ajan kansanedustajana ja europarlamentaarikkona.

Tiedotteen mukaan kirjassa ”kyytiä saavat kaikki yksityiset ja julkiset instituutiot, joille on edullista, että niiden asioista vaietaan”. Seppänen lupaa paljastaa, kuinka EU:ta liittovaltioidaan ja Suomea natotetaan. Seppäsen mukaan Suomi on luopunut puolueettomuudesta ja liittoutunut EU:n kanssa myös Venäjää vastaan.

Seppänen raportoi Suomen EU-nettojäsenmaksuosuuksien rajusta kasvusta, Suomen maataloustukiaisten maksattamisesta Suomen omasta budjetista ja lupaa selvittää Suomen joutuneen maksamaan kuuden muun EU-maan jäsenmaksuja tähän mennessä 2 900 miljoonaa euroa.

Seppänen esittää laskelmia, miten teollisuus maksaa enemmän osinkoja kuin käyttää rahaa uusiin nettoinvestointeihin.

Seppänen aikoo päivittää myös Suomen rikkaiden listan ajantasalle ja paljastaa, mitä ovat – ja miten niitä hoidetaan käytännössä – eläke- ja henkivakuutuskuoriin kätketyt pääministeri Juha Sipilän varat ja pääomatulot.

Kirja julkaistaan helmikuun puolessavälissä.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat