Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Politiikka

Suomen suurin opiskelijajärjestö palkitsi Hanna Huumosen

Pekko Korvuo

Suomen ammattiin opiskelevien liiton Sakki ry:n pääsihteeri Hanna Huumonen on saanut Opiskelijoiden liikuntaliiton OLL:n ansiomerkin.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Huumonen toimi Suomen suurimman opiskelijajärjestön puheenjohtajana vuonna 2014. Ansiomerkki myönnetään henkilölle tunnustukseksi ansiokkaasta toiminnasta liiton pyrkimyksien edistämiseksi.

Huumosta kiitettiin räväkästä ja näkyvästä esiintymisestään. Hän nosti OLL:n puheenjohtajana ollessaan liiton näkyvyyttä julkisuudessa merkittävästi.

Ansioksi laskettiin myös se, että Huumosen asema puheenjohtajana ei ollut helppo, kun Suomen ylioppilaskuntien liitto erosi liikuntaliitosta.

– Kovalla työllä liiton hallituksen kanssa hän sai lähes kaikki ylioppilaskunnat liittymään takaisin Opiskelijoiden liikuntaliittoon.

Huumosen puheenjohtaja-aikana liitto julkaisi Liikunnan manifestin, jonka kaukonäköiset toimenpide-ehdotukset alkavat toteutua Suomen liikuntakulttuurissa.

Palkittu Hanna Huumonen on SDP:n ehdokas kevään eduskuntavaaleissa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Heikki Sihto

Toimituksen kommentit
21.4.2021
Paperiteollisuuden alasajo ei jää tähän – hedelmätön vastakkainasettelu ja jankkaus Suomen kilpailukyvystä hautaavat ongelman todelliset syyt
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE