Kotimaa

SuomiAreena keräsi ennätysyleisön – osallistujia lähes 75 000

Lehtikuva / Martti Kainulainen
Lehtikuva / Martti Kainulainen
Lehtikuva / Martti Kainulainen

Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, MTV:n ja Porin kaupungin järjestämä SuomiAreena keräsi ennätysmäärän yleisöä yhteiskunnallisten ja päivänpolttavien asioiden äärelle. SuomiAreena kertoo asiasta tiedotteessaan. Areena järjestettiin tänä vuonna 12. kertaa.

Viikon tapahtumiin osallistui 74 000 ihmistä, kun viime vuonna SuomiAreenan yleisömäärä oli 63 000.

Viikon suosituimmaksi tilaisuudeksi nousi DNA:n Saariluoma ja starat Porin illassa -show, jota oli seuraamassa keskiviikkona yli 8700 henkilöä. Toinen viikon yleisömagneetti oli Tasavallan presidentin haastattelutunti, jota seurasi keskiviikkona 5000 kuulijaa MTV-lavalla Porin torilla.

– Uskomattoman upeat kävijäluvut! Ja mikä hienointa tilaisuuksien sisällöt ovat vuosi vuodelta laadukkaampia. Kiitos kaikille järjestäjille ja kävijöille mahtavasta SuomiAreena-viikosta, SuomiAreenan vastaava tuottaja Mari Haavisto sanoo.

Ensi vuonna teemana on turvallisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus.

Vuoden 2018 SuomiAreenan teema on turvallisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus. Seuraavan kesän tapahtuman pääyhteistyökumppanit ovat Puolustusvoimat sekä Veikkaus.

Puolustusvoimat, viettää ensi vuonna satavuotisjuhlavuottaan.

– Puolustusvoimat 100 -vuoden teema on ”maanpuolustus kuuluu kaikille”. Tämän teeman henkeen sisältyy ajatus, että turvallisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus ovat kaikkien yhteinen asia, Puolustusvoimien Pääesikunnan päällikkö, kenraaliluutnantti Timo Kivinen kertoo.

SuomiAreena järjestetään ensi kesänä 13. kertaa Porissa 16.–20.7.2018.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat