Kotimaa

Tällainen on suomalaisten Hyvinvointimanifesti 2017: ”Kansalaiset eivät tahdo kuulla jatkuvasti huonoja uutisia”

Hyvinvointimanifesti 2017 kehottaa suomalaisia muun muassa pitämään itsensä liikkeessä, huolehtimaan sosiaalisista suhteista ja ottamaan itselle omaa aikaa.

Hyvinvointimanifesti on julistus suomalaisten hyvinvointiin liittyvistä ajatuksista ja toiveista. Hyvinvointimanifestin tarkoituksena on kannustaa pohtimaan omaa, yhteisön sekä yhteiskunnan hyvinvointia vuonna 2017.

Manifestin sisältö perustuu yli 250 suomalaiselta saatuun kyselyaineistoon.

Manifestin Yhteiskunta-osuudessa on tärkeää asiaa suoraan poliitikoille.

”Älkää antako Suomen eriarvoistua. Suomalaiset ovat kyllästyneitä vähävaraisiin kohdistuviin leikkauksiin. Pitäkää huoli lapsista, nuorista, aikuisista, vanhuksista ja vammaisten oikeuksista. Taatkaa laadukkaat peruspalvelut. Asettakaa koulutus kunniaan – siinä on hyvinvoivan Suomen tulevaisuus.”

Ajankohtaisilta kuulostavia teemoja ovat myös seuraavat poiminnat manifestista.

”Älkää antako hyvinvointiin tarkoitettujen varojemme hävitä veroparatiiseihin. Huolehtikaa lainsäädännöstä ja valvonnasta. Laittakaa veronkierto kuriin! Vaatikaa yrityksiltä yhteiskuntavastuuta. Tunnustakaa muitakin arvoja kuin raha.”

Toisaalta suomalaiset ovat kyllästyneet jatkuviin Jobin posteihin.

”Kansalaiset eivät tahdo kuulla jatkuvasti huonoja uutisia. Kansa kaipaa kannustusta ja uskoa suomalaisten kykyihin! Toivomme positiivisia uutisia hyvinvoivasta tulevaisuudesta. Muistakaa: kokonaisvaltainen hyvinvointi ehkäisee myös syrjäytymistä.”

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 43 Demokraatti
UUSI DEMOKRAATTI - Poliittinen aikakauslehti
SÄIDEN ARMOILLA - Politiikan tuulet nostavat SDP:tä
MACRON JUPITER - Ranskan Kennedy
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat