Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Uutiset

”Tämä on hieno ja odotettu uutinen” – SDP:n Mäkinen riemuitsee Äänekosken uudesta poliisilaitoksesta

Kansanedustaja, puolustusvaliokunnan jäsen Riitta Mäkinen (sd.) iloitsee uuden poliisiaseman rakentamisesta Äänekoskelle. Valtioneuvosto päätti uudesta poliisitalo- hankkeesta tällä viikolla Poliisihallituksen ja sisäministeriön esityksen mukaisesti.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Noin 40 henkilön täyden palvelun aseman yhteyteen rakentuu myös poliisivankila. Hanke on Mäkisen mukaan erittäin tärkeä koko pohjoisen Keski-Suomen kuntalaisten turvallisuudelle.

– Tämä on hieno ja odotettu uutinen. Kansalaisten turvallisuus on heikentynyt merkittävästi harvaan asutuilla seuduilla. Perusoikeudesta turvallisuuteen on pidettävä tiukasti kiinni, hän korostaa tiedotteessa.

Äänekoskella ei ole ollut täyden palvelun asemaa moneen vuoteen ja tilanne on vaikeuttanut poliisityötä myös Jyväskylässä. Äänekosken ja Saarijärvi-Viitasaaren seudulla asuu lähes 51 000 ihmistä.

– Nyt tulossa on sekä tarvittavat tilat ja vahvistusta poliisivoimiin.

Uusi poliisiasema valmistuu ensi vuoden lopulla.

– Me keski-suomalaiset kansanedustajat saimme viime vuonna paljon arvokasta informaatiota, mikä auttoi asian eteenpäin viemistä valtiovarainministeriössä kiireellisellä aikataululla. Yhteistyössä on todella voimaa, Mäkinen kiittelee.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Päätoimittajalta
25.6.2020
Tapaus Mäenpää: Puheet on nyt pidetty, on aika painaa nappia – historia kyllä muistaa, kuinka kansanedustajat perjantaina äänestävät
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE