Uutiset

Tampereella radiosta soi tänään pelkkää Popedaa – Pate Mustajärvi: ”Valtiojohto voisi julistaa tuon kansalliseksi Popeda-päiväksi?”

Lehtikuva
Tamperelaisyhtye Popedan keikkauran alusta tulee tänään kuluneeksi 40 vuotta.
Lehtikuva
Tamperelaisyhtye Popedan keikkauran alusta tulee tänään kuluneeksi 40 vuotta.
Lehtikuva
Tamperelaisyhtye Popedan keikkauran alusta tulee tänään kuluneeksi 40 vuotta.

Tamperelainen Radio 957 tempaisee perjantaina sen kunniaksi, että Popedan ensimmäisestä keikasta tulee kuluneeksi päivälleen neljäkymmentä vuotta. Kanava soittaa päivän ajan pelkkää Popedaa aamukuudesta puoleenyöhön.

– Onhan se ny mahtavaa, että kotikaupungin legendaarinen radiokanava omistaa kokonaisen päivän kaupungin legendaariselle yhtyeelle! Ja minä päivänä, Popedan virallisena ensimmäisenä keikkapäivänä 2.2. Mitähän seuraavaksi? Valtiojohto voisi julistaa tuon kansalliseksi Popeda-päiväksi, yhtyeen nokkamies Pate Mustajärvi pohtii tiedotteessa.

Radio 957 teki paluun taajuuksille viime marraskuussa. Kanavajohtaja Ari Ojalan mukaan Ysiviisseiska ja Popeda ovat oleellinen osa tamperelaista identiteettiä.

– Radio 957 haluaa vetää kättä lippaan Popedan loistavan uran edessä. Kun maailman tamperelaisin radio ja maailman tamperelaisin yhtye laitetaan samaan pakettiin, siinä on muilla ihmettelemistä, Ojala sanoo.

Pate Mustajärvi saapuu lähetykseen kello 11-13. Päivän Popeda-annos on koottu kuulijoiden äänestämistä suosikkikappaleista, bändin jäsenten omista suosikeista sekä ”Popeda-helmistä, jotka eivät yleensä radiossa soi”.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 41 Demokraatti
TIEDUSTELULAIN ABC - Mitä tavallisen ihmisen pitää tietää?
LÄHIÖELÄMÄÄ - Selma Vilhunen teki rosoisen nuoriselokuvan
TARJA HALONEN - YK:n tulisi toimia pienemmällä budjetilla
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat