Uutiset

Tampereen Veden toimitusjohtaja vaihtuu – Petri Jokela määräaikaiseksi toimitusjohtajaksi

Petri Jokela valittiin määräaikaiseksi toimitusjohtajaksi.
Petri Jokela valittiin määräaikaiseksi toimitusjohtajaksi.
Petri Jokela valittiin määräaikaiseksi toimitusjohtajaksi.

Tampereen Vesi liikelaitoksen toimitusjohtaja Pekka Pesonen on irtisanoutunut virastaan 1. helmikuuta lähtien. Toimitusjohtajan haku käynnistetään mahdollisimman pian, todetaan Tampereen Veden asiasta antamassa tiedotteessa.

Tampereen Veden johtokunta valitsi 31. tammikuuta toimitusjohtajan avoimen viran määräaikaiseksi hoitajaksi diplomi-insinööri Petri Jokelan. Hän työskentelee tällä hetkellä Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy:n palveluksessa.

Pesosella ja Tampereen Vesi liikelaitoksen johtokunnalla on ollut erilaisia näkemyksiä liikelaitoksen johtamisesta. Viime kesänä toimitusjohtaja Pesonen sai varoituksen siksi, että liikelaitoksen katsottiin suosineen henkilökuntansa sukulaisia kesätyöntekijöitä vuosina 2013-2015 valitessaan.

Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen modernisointi ja laajentaminen on sekin herättänyt keskustelua. Töiden eteneminen on joidenkin näkemysten mukaan takkuillut. Jotkut katsovat, etteivät työt ole edenneet aikataulussaan.

Viime kunnallisvaalien jälkeen Tampereen Vesi liikelaitoksen johtokunnan puheenjohtajana on toiminut kaupunginvaltuutettu Esa Kanerva (sd.).

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 46 Demokraatti
NYT LOPPUI JUOMINEN - Aiemmin nuoret ryyppäsivät Islannin kansallispäivänäkin
PÄÄTOIMITTAJALTA - Kun idoli paljastuu petturiksi
ANTTI HEIKKINEN - Menestyskirjailijalla on monta rautaa tulessa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat