Politiikka

Tapaus Jussi Halla-aho: Teuvo Hakkarainen ihmettelee pirujen maalaamista seinälle: ”Viimeisimpänä Jan Vapaavuoren uho”

Lehtikuva / Antti Aimo-Koivisto
Lehtikuva / Antti Aimo-Koivisto
Lehtikuva / Antti Aimo-Koivisto

Perussuomalaisten varapuheenjohtajaehdokas, kansanedustaja Teuvo Hakkarainen syyttää kokoomuksen helsinkiläistä pormestariehdokasta Jan Vapaavuorta ”uhoamisesta” ja ”pirujen maalaamisesta seinälle”.

Vapaavuori sanoi aiemmin viikolla pitävänsä selvänä, ettei kokoomus voisi jatkaa sellaisessa hallituksessa, jossa on mukana Jussi Halla-ahon johtama perussuomalaiset. Halla-aho ilmoittautui perussuomalaisten puheenjohtajakisaan maanantaina.

Hakkarainen ottaa asiaan kantaa Facebookissa kysymällä, minkälaista yhteistyökykyä osoittaa se, että etukäteen maalaillaan piruja seinille ja sanotaan, ettei perussuomalaisten kanssa voida olla samassa hallituksessa, jos Halla-ahosta tulee puheenjohtaja.

”Viimeisimpänä Jan Vapaavuoren (kok.) uho. Hänhän toimi ministerinä vihreiden, vasemmiston ja RKP:n (jotka ovat jo ilmoittaneet yhteistyöhaluttomuutensa) kanssa samassa hallituksessa. Heidän kanssaan häneltä työ sujui, mutta nyt lyödään portit kiinni jo etukäteen, jos Halla-ahosta tulee puheenjohtaja”, Hakkarainen ihmettelee.

Hakkarainen on kertonut tukevansa Halla-ahoa perussuomalaisten puheenjohtajaksi Timo Soinin jälkeen.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat