Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Urheilu

Tässä on surkeasti kyntäneen Manchester Unitedin uusi päävalmentaja

Lehtikuva

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Manchester United on valinnut väliaikaiseksi päävalmentajakseen saksalaisen Ralf Rangnickin, kertoo Athletic.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Sivuston mukaan 63-vuotias Rangnick jättää nykyisen tehtävänsä venäläisen Lokomotiv Moskovan urheilu- ja kehitysjohtajana ja liittyy Unitediin kuuden kuukauden valmentajasopimuksella. Kauden jälkeen Rangnick jatkaa Unitedissa kahden vuoden ajan konsultin tehtävässä.

Athleticin mukaan Rangnick ei toimi työlupa-asioiden takia Unitedin päävalmentajana vielä ensi sunnuntaina, kun joukkue kohtaa Valioliigassa Chelsean.

Rangnick on valmentanut urallaan useita saksalaisseuroja, viimeisimpänä RB Leipzigiä kaudella 2018-2019, ja toiminut myös urheilujohtajana Red Bull Salzburgissa sekä Leipzigissä.

Taktisista näkemyksistään tunnettu Rangnick nauttii Saksan jalkapallopiireissä suurta arvostusta, ja häntä pidetään muun muassa Valioliigan menestysvalmentajien Thomas Tuchelin ja Jürgen Kloppin oppi-isänä.

United antoi potkut viime viikonloppuna norjalaispäävalmentajalleen Ole Gunnar Solskjärille. Joukkueen valmennusvastuuta kantaa tällä hetkellä Michael Carrick.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE