Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

Teknologiateollisuuden ja teollisuusliiton tes-neuvottelut jatkuvat maanantaina, työehtosopimukset umpeutuvat marraskuun lopussa

Nora Vilva

Teknologiateollisuuden työnantajien ja teollisuusliiton neuvottelut uusista työehtosopimuksista ovat edenneet, mutta valmista ei vielä sunnuntaina tullut. Työehtosopimukset umpeutuvat marraskuun lopussa, joten työrauha päättyy keskiviikkona.

Teollisuusliiton puheenjohtaja Riku Aalto kertoi neuvottelujen päätyttyä Twitterissä, että maanantaina illalla jatketaan.

-  Edelleen ollaan keskusteltu hyvässä hengessä, vaikka nyt ollaan näissä vaikeissa kysymyksissä. Näkemysten sovittaminen yhteen tässä kohtaa vaatii sitä, että istutaan samassa pöydässä, sanoi Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n toimitusjohtaja Jarkko Ruohoniemi STT:lle ennen sunnuntain neuvottelua.

Loppuvaiheessa palkkaratkaisu on hänen mukaansa se hankalin kysymys. Aalto on todennut, että teollisuusliitto haluaa tehdä sopimukset mutta ei hinnalla millä hyvänsä.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE