Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Talous

Teslojen epäillään kiihdyttäneen itsestään – liikenneturvallisuusviranomaisten tietoon on saatettu yli sata onnettomuutta

Lehtikuva-AFP

Sähköauto Teslan turvallisuus on joutunut kyseenalaiseksi, kertovat amerikkalaismediat. CNN kertoo, että liikenneturvallisuusviranomaisten tietoon on saatettu 110 Tesloille tapahtunutta onnettomuutta, joissa on loukkaantunut yhteensä 52 ihmistä. Teslojen epäillään kiihdyttäneen itsestään.

Rane Aunimo

Ongelmia on ilmennyt kaikilla kolmella myynnissä olevalla Tesla-mallilla. Usein kyseessä on ollut tilanne, jossa autoa on oltu pysäköimässä tai se on ollut lähdössä pysäköintipaikalta. Teslat ovat karanneet kuljettajiltaan ja törmäilleet muun muassa palmupuuhun, palopostiin, seiniin ja toisiin autoihin, kertoo Washington Post.

Monissa tapauksissa on olemassa epäily, että kuljettajat ovat itse erehtyneet ja painaneet kaasua, kun pitäisi jarruttaa.
Teslojen ongelmista kertoi Suomessa aiemmin Helsingin Sanomat.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Lisää aiheesta

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Johannes Ijäs

Politiikka
24.9.2020
Hallitus neuvottelee rajoitustoimista ensi tiistaina – Pekonen toivoo alueilta ripeitä toimia‚ Saarikko pitäisi yökerhojen aukiolojen tarkastelua vastuullisena
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE