Politiikka

”Teuvo nolaa itsensä, kun suostuu välittämään kavereiden aivopieruja” – sinisten kansanedustajalta raju tölväisy Hakkaraisesta

Lehtikuva
Teuvo Hakkarainen.
Lehtikuva
Teuvo Hakkarainen.
Lehtikuva
Teuvo Hakkarainen.

TURUNEN: HAKKARAINEN VALEHTELEE TAHALLAAN, TYHMYYTTÄÄN TAI PYYNNÖSTÄ !

Näin huutaa otsikko kansanedustaja Kaj Turusen (sin.) tiedotteessa. Tylytyksen aiheena on kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen (ps.) lauantainen kannanotto energian tuotantotuesta.

– Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on julkaissut 21.10. tiedotteen, jolla ei ole totuuden kanssa mitään tekemistä, arvostelee Turunen, joka on eduskunnan talousvaliokunnan puheenjohtaja.

Hakkarainen viittasi omassa tiedotteessaan uuteen uusiutuvan energian tuotantotukeen. Hän on julkaissut sen myös Facebook-sivullaan.

– Toisin kuin Hakkarainen väittää, se ei ole uusi tuulivoimatuki, vaan se on sovittu toteutettavaksi teknologianeutraalisti ja kilpailutuksen kautta. Määrältään uusiutuvalla raaka-aineella tuettu energia olisi 2 Twh, Turunen kirjoittaa.

Hakkaraisen tiedote joutuu Turusen mukaan outoon valoon myös sen vuoksi, että Hakkarainen on itse hyväksynyt kyseessä olevan väliaikaisen ja rajoitetun uusiutuvan energian tuen.

– Se on hallitusohjelmassa ja siitä sovittiin 2015. Hakkarainen oli täysin tietoinen tuesta ja hyväksyi sen niin kuin muutenkin koko hallitusohjelman, Turunen muistuttaa.

Hallituksen esitys tuesta ei vielä ole eduskunnan käsittelyssä. Ehdotus on ollut lausuntokierroksella.

Kaj Turunen lähetti tiedotteen tiedotteen johdosta. (Kuva: Lehtikuva)

Turunen lupaa huolehtia ”talousvaliokunnan puheenjohtajana” siitä, että eduskunnan hyväksymä energia- ja ilmastostrategia huomioidaan hallituksen esityksessä tuesta.

– Siitä ei tehdä tuulivoimatukea, vaan se täytyy olla teknologianeutraali.

Lopuksi Turunen kuittaa entiselle puoluetoverilleen:

– Teuvo nolaa itsensä kun suostuu välittämään omana tiedotteenaan sellaisten ”kavereiden” aivopieruja, jotka eivät tiedä faktoja tai eivät niistä välitä, hän päättää.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 43 Demokraatti
UUSI DEMOKRAATTI - Poliittinen aikakauslehti
SÄIDEN ARMOILLA - Politiikan tuulet nostavat SDP:tä
MACRON JUPITER - Ranskan Kennedy
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat