Politiikka

Timo Harakka Ilta-Sanomien puheenjohtajauutisesta Demokraatille: Kesällä sanottu yhä voimassa

SDP:n kansanedustaja Timo Harakka on perustanut Liike 2020 ry:n. Ilta-Sanomat ennakoi jo, että tämä tarkoittaisi lähtöä SDP:n puheenjohtajavaaliin.

Harakka sanoo Demokraatille olevansa kyllästynyt siihen, että pyöritellään henkilörulettia.

– Kun oikeasti pitäisi puhua teemoista, joiden perustellla puheenjohtaja valitaan ja vielä tärkeämpää, millä lähdetään 2019 eduskuntavaaleja kohti niin, että SDP johtaa Suomen turvallisesti tulevaisuuteen.

– Yhdistys yrittää korostaa juuri sitä, että me teemme ohjelmallista työtä ja siihen tarvitaan muitakin kuin SDP:n jäseniä. On paljon ihmisiä, olivatpa he puolueessa tai ei, jotka haluavat, että SDP olisi enemmän. Siksi heitä luonnollisestikin harmittaa tosi paljon, jos tämä tulkitaan joksikin kampanjaorganisaatioksi, kun tavoitteet on aika paljon korkeammalla ja pidemmällä, Harakka sanoo perustamastaan yhdistyksestä.

Mahdollisesta puheenjohtajavaalista Harakka toteaa, ettei hän halua, että siitä tulee yhtä repivä tilanne kuin kaksi vuotta sitten.– Enkä halua, että tulee kahtiajakoa. Se tarkoittaa sitä, että siksi olen sanonut jo kesästä alkaen, että jos tulee useita ehdokkaita, sitten voi alkaa harkita. Nyt ei olla sellaisessa tilanteessa, niin minulla ei ole minkäänlaista aikarajaa tässä itsellä, Harakka sanoo.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat