Politiikka

Timo Soini kommentoi huhumyllyä ja hämmentää taas: ”Voisin menetellä pula-aikana XXL-mallina”

Lehtikuva / Seppo Samuli
Lehtikuva / Seppo Samuli
Lehtikuva / Seppo Samuli

Ulkoministeri Timo Soini on julkaissut perjantaina erikoislaatuisen blogikirjoituksen omilla verkkosivuillaan. Soini kertaa Washingtonissa pitämäänsä tiedotustilaisuutta, jossa hän kertoi suomalaisen naisen vapautumisesta kidnappaajien kynsistä Afganistanissa.

”Ilon päivä ja ilon aihe. Nöyrä hetki. Tunsin suurta kiitollisuutta saada olla pieneltä osin mukana osana Hyvää Sanomaa. Todistaa onnellista loppua ja onnistumista. Toinenkin tulema oli mahdollinen.”

Soini sanoo huomanneensa kotimaassa velloneet huhut tiedotustilaisuuden aiheesta.

”Kun päätin järjestää tiedotustilaisuuden Washingtonissa, enkä heti kertonut aihetta, koska en voinut, lähtivät huhut liikkeelle. Sosiaalisessa Mediassa tarjottiin pallia jos toistakin. Vankin vinkki liittyi tällä kertaa Yhdistyneisiin Kansakuntiin.”

”Olkaa nyt huoleti. Jos jonnekin joskus lähden , kerron se kyllä. Tällä hetkellä viihdyn nykyisessä tehtävässäni. Olen politiikan Camel Boots- mies. Menen omia polkujani ja mutisen mennessäni.”

Soini kehuu itseään myös toisin tavoin.

”En miellä itseäni mannekiiniksi, XXL-mallina voisin pula-aikana menetellä. En ole enää Perussuomalainen. Puoluekokouksessa syntyi uusi tilanne.  Kun tie kutsuu, mies kävelee. Omilla jaloillaan. Jotakin on ennallaan. Soini myy.”

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat