Politiikka

Timo Soinia surettaa kertakäyttöpuheenjohtajan kohtalo — ”En puutu SDP:n sisäisiin asioihin”

Lehtikuva/ Heikki Saukkomaa
Lehtikuva/ Heikki Saukkomaa
Lehtikuva/ Heikki Saukkomaa

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinin mukaan kertakäyttöpuheenjohtajalla ei ole mitään virkaa puolueen kannalta. Puolue ei hänen mukaansa kehity parissa vuodessa eikä kahdessa tai kolmessa vuodessa ehdi tekemään edes tarpeellista määrää virheitä.

SDP:n Antti Rinne kertoi tänään hakevansa toista kautta puolueen johdossa.

— En puutu SDP:n sisäisiin asioihin. Puhun yleisellä tasolla, kun puheenjohtajuudet ovat tapetilla, Soini kirjoittaa verkkosivuillaan.

Soini sanoo kuitenkin, että häntä surettaa kertakäyttöpuheenjohtajan kohtalo.

— Se on julma. Siitä selviää, kun itse ymmärtää, että yksin puheenjohtaja ei epäonnistu vaan joukkue häviää. Tosin joukot häviävät rinnalta heti kun tappion leima on otsassa. Brutus ja Juudas ovat aina lähellä. Muista perkeleistä puhumattakaan.

Vihreistä  Soini sanoo, että Ville Niinistö pakotetaan ”pöhköllä puoluepykälällä pois puheenjohtajan pallilta juuri kun hän on päässyt hommasta jyvälle, tehnyt tarpeellisen määrän virheitä ja saanut omien arvostamaan aseman”.

— Silloin voi esiintyä vaikka Talvivaaran kypärässä omana ministeriaikanaan ja arvostella pääministerin Terrafame- pipoa. Ilman, että yöunet menevät.

 

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat