Ulkomaat

Trumpin kampanjan Venäjä-tutkinnassa pidätyksiä ehkä jo tänään – CNN: Ensimmäiset syytteet nostettu

LEHTIKUVA / AFP PHOTO
LEHTIKUVA / AFP PHOTO
LEHTIKUVA / AFP PHOTO

Erikoissyyttäjä Robert Muellerin johtama tutkinta on keskittynyt Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin vaalikampanjan mahdollisiin Venäjä-kytköksiin.

Uutiskanava CNN kertoi lauantaina, että tutkinnassa on nostettu ensimmäiset syytteet. CNN:n mukaan syytetyt saatetaan ottaa kiinni jo maanantaina.

Tiedossa ei ole, ketä vastaan syytteitä on nostettu tai mistä syystä. Amerikkalaismedian mukaan mahdollisia syytettyjä voivat olla Trumpin entinen neuvonantaja Michael Flynn sekä entinen kampanjapomo Paul Manafort.

Trump julkaisi useita vihaisia Twitter-viestejä.

Kun tiedot syytteiden nostosta levisivät viikonloppuna, Trump julkaisi useita vihaisia Twitter-viestejä. Tviiteissään presidentti muun muassa kutsui Venäjä-tutkintaa jälleen noitajahdiksi sekä nosti taas esiin presidentinvaalikampanjan aikaisen kohun demokraattiehdokas Hillary Clintonin sähköposteista.

Valkoisen talon asianajaja Ty Cobb sanoi lauantaina, ettei presidentti ole huolissaan siitä, mitä Flynn tai Manafort voisivat kertoa.

– Presidentti ei ole huolissaan mistään vaikutuksista kampanjaansa tai Valkoiseen taloon, Cobb sanoi New York Timesin haastattelussa.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat