Uutiset

Tulevaisuuteenkatsoja on poissa

Anna-Liisa Blomberg
Hanna Plattonen Demaritori-tapahtumassa Tampereella maaliskuussa 2016.
Anna-Liisa Blomberg
Hanna Plattonen Demaritori-tapahtumassa Tampereella maaliskuussa 2016.
Anna-Liisa Blomberg
Hanna Plattonen Demaritori-tapahtumassa Tampereella maaliskuussa 2016.

Pirkanmaan sosialidemokraattien järjestösihteeri Hanna Plattonen menehtyi pitkällisen sairauden murtamana Tampereella 16. syyskuuta 2016. Hanna syntyi 18.8.1980 Kotkassa.

Hanna on opiskellut Jyväskylän yliopistossa ympäristötieteitä. Ympäristöasiat olivat hänelle muutoinkin läheisiä. Ennen siirtymistään Tampereelle piirijärjestön palvelukseen Hanna työskenteli Keski-Suomen Viikkolehdessä levikkimarkkinoijana.

Hannalla oli lukuisia luottamustehtäviä sosialidemokraattisessa puolueessa, Demarinuorissa, Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiössä ja ammattiyhdistysliikkeessä.

Hanna aloitti työt Tampereen työväentalolla, SDP:n piiritoimistossa 1.9.2010. Hanna oli energinen ja oma-aloitteinen moniosaaja, joka auttoi järjestöväkeä ja työväentalon työntekijöitä mitä ihmeellisimmissä asioissa. Hanna myös huomioi ja huolehti toisista ihmisistä.

Hanna osoitti työtehtävissään suunnatonta sinnikkyyttä sairaudestaan huolimatta. Hanna oli työpaikan varsinainen ideanikkari, jonka ideoiden käytännön toteutuksesta sai järjestöväkemme useasti nauttia. Työtehtävissä ja omassa elämässään Hanna oli aina eteenpäin katsoja, joka ei takertunut menneeseen. Hanna oli herkkä mutta rohkea ihminen.

Hanna ei enää saavu työpaikalleen mutta monien mielissä Hanna säilyy pitkään. Me Hannan työkaverit olemme olleet onnellisessa asemassa saadessamme työskennellä ja ystävystyä Hannan kanssa.

Nina Auvinen, Tuula Harkonmaa, Harri Sandell
Hannan työkavereita ja ystäviä

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat