Tuomioja: ”Eniten kristittyjä tappavat toiset kristityt – konflikteissa eniten uhanalaisia ovat muslimit”

Lehtikuva
Lehtikuva

Kansanedustaja Erkki Tuomioja (sd.) ihmettelee, miksi jotkut kansanedustajatkin pyrkivät maalaamaan kristityt erityisen uhattuna ryhmänä maailman konflikteissa. Esimerkiksi ulkoministeri Timo Soini (ps.) on kirjoittanut, että kristityt ovat maailman suurin vainottujen ryhmä.

– Tosiasia on, että eniten kristittyjä tappavat toiset kristityt, aivan kuten eniten muslimeja tappavat toiset muslimit tai hinduja toiset hindut. Konflikteissa eniten uhanalaisia ovat muslimit, joita tappavat paitsi toiset muslimit, myös juutalaiset Palestiinassa, hindut Intiassa ja buddhalaiset Myanmarissa.

Tuomioja kirjoittaa Facebookissa, että jokainen elämä on aivan yhtä lailla suojelun tarpeessa ja siihen oikeutettu oli kyseessä mikä uskontokunta tahansa tai sitten ateisti.

– Kaikkien uskontokuntien historiaan ja nykypäivään on liittynyt terrorismia, unohtamatta sitä että ateistitkin ovat sitä voineet käyttää, eikä se kenenkään käyttämänä ole koskaan hyväksyttävää.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 31 Demokraatti
PAM - Taas haetaan palkkatasa-arvoa
SDP - Tulevaisuus tehdään tänään
TSL - Sata vuotta suomalaisten sivistämistä
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


JOHANNES IJÄS

SDP:n 120-vuotisjuhlassa visioitiin tulevaa – Sanna Marin: ”Miksei 4 päivän työviikko ja 6 tunnin työpäivä voisi olla seuraava tavoite?”
17.8.2019

Luetuimmat


Uusimmat