Kotimaa

KRP: Turun puukotusten tutkinnassa uusia kotietsintöjä

lehtikuva / roni lehti
lehtikuva / roni lehti
lehtikuva / roni lehti

Poliisi on jatkanut tiiviisti perjantaisten Turun keskustassa tapahtuneiden puukotusten esitutkintaa. Tekoja tutkitaan terroristisessa tarkoituksessa tehtyinä murhina sekä niiden yrityksinä. Poliisi on tehnyt uusia kotietsintöjä mm. Turun Runosmäessä. Uusia kiinniottoja ei ole tehty. Puukotusten rekonstruktio järjestettiin Turun keskustassa tänään aamulla. Tällaisen rekonstruktion teko on normaali osa vakavien rikosten tutkintaa. Keskusrikospoliisi tiedotti asiasta hetki sitten.

Pääepäiltyä ei poliisi ole vielä päässyt kuulemaan, mutta kuulustelu yritetään järjestää vielä tämän päivän aikana. Neljän muun epäillyn kuulustelut ovat jatkuneet, ja he ovat olleet halukkaita selvittämään asioita poliisin kanssa. Heidän osalta ei ole vielä ratkaistu, tullaanko heitä huomenna esittämään Varsinais-Suomen käräjäoikeudelle vangittavaksi. Heidän osuutensa tapahtumiin on vielä epäselvä, ja heidän asemansa voi muuttua esitutkinnan edetessä.

Poliisi on kuulustellut myös silminnäkijöitä, mutta heidän osalta kuulustelut tulevat jatkumaan vielä useita päiviä. Eilen poliisi julkaisi puhelinnumeron (0465342316), jossa otetaan vastaan kuvia ja videotallenteita WhatsApp-viesteinä. Poliisi on saanut jo materiaalia, ja haluaa kiittää niistä. Materiaalia voi edelleen toimittaa tähän numeroon.

Poliisin tiedossa ei ole merkittäviä muutoksia rikosten uhrina loukkaantuneiden tilassa. Osaa asianomistajista on päästy kuulemaan, mutta osan kohdalla odotetaan terveydentilan kohenemista.

Poliisi tiedottaa seuraavan kerran huomenna maanantaina klo 12 kirjallisella tiedotteella, ellei merkittävää tiedotettavaa ennen sitä ilmaannu.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat