Politiikka

Tuula Haataisen tyttöjen päivän kuvakehyksestä pamahti somehitti – lataa heti!

Tältä näyttää kuvakehys, jonka voit ladata itsellesi.
Tältä näyttää kuvakehys, jonka voit ladata itsellesi.
Tältä näyttää kuvakehys, jonka voit ladata itsellesi.

Tuula Haataisen presidenttikampanja osallistui tänään vietettävään kansainväliseen tyttöjen päivään tekemällä Facebook-profiilikuvaan ladattavan Girls can do it -kehyksen. Aamulla julkaistun tyttöjen päivän kehyksen on ladannut tähän mennessä yli 4500 ihmistä, ja luku kasvaa koko ajan.

– Kampanjani haluaa voimaannuttaa tyttöjä, naisia ja tietenkin myös miehiä. Tyttöjen asia on kaikkien asia. Kuvakehys on helppo tapa osallistua tyttöjen päivän juhlintaan ja kiinnittää huomio tyttöjen ja naisten oikeuksiin ja asemaan. Iloitsen, että kehys on levinnyt tänään niin laajalti, toteaa Tuula Haatainen.

Tyttöjen ja naisten oikeus koulutukseen, työhön ja tasa-arvoiseen asemaan perheissä ja yhteiskunnissa edistää rauhaa, oikeudenmukaisuutta ja taloudellista menestystä niin pohjoismaissa kuin konfliktialueilla. Naisten rooli esimerkiksi rauhanrakentamisprosesseissa on oleellinen: ilman tasavertaista osallisuutta rauhaa ja turvallisuutta ei ole mahdollista rakentaa kestävälle pohjalle.

Tuula Haatainen haluaa presidenttikampanjallaan kiinnittää ihmisten huomion tyttöjen ja naisten asemaan niin kotimaassa kuin maailmalla.

Tuula Haataisen tyttöjen päivän blogin löydät täältä.

Kuvakehyksen voi ladata täältä.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 38 Demokraatti
ANI SUORASUU - Ann Selinille ei ryppyillä
VARAA PAREMPAAN - Eveliina Heinäluoma haluaa herättää puolueet Helsingissä
KUIN ERI PLANEELTA - SDP:n ja hallituksen sote-linjat eivät kohtaa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat