Politiikka

”Uskoa antava ja valoisa persoona” – Mika Kari kertoo tukevansa Feldt-Rantaa SDP:n presidenttiehdokkaaksi

LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN
Puolustusvaliokunnan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Mika Kari.
LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN
Puolustusvaliokunnan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Mika Kari.
LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN
Puolustusvaliokunnan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Mika Kari.

SDP:n kansanedustaja Mika Kari kertoo kannattavansa puolueen presidenttiehdokkaaksi Maarit Feldt-Rantaa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Etelä-Suomen sanomat.

– Minun ehdokkaani SDP:n presidenttiehdokkaaksi on tulevaisuudelle uskoa antava ja valoisa persoona Maarit Feldt-Ranta, Kari kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

Kari kirjoittaa, että SDP:llä on kolme hyvää ehdokasta puolueen jäsenäänestyksessä. Feldt-Rannan lisäksi ehdokkuutta tavoittelevet Tuula Haatainen sekä Sirpa Paatero.

– Ajattelen niin, kun he laittavat itsensä likoon, on minun panokseni tukea ehdokastani. Ja teen sen ilolla ja riemulla!

Hän kirjoittaa tämän vuoksi tukevansa Feldt-Rantaa julkisesti. Hänen mukaansa kuitenkin kaikki ehdokkaat ovat osaavia ja ahkeria.

– Tsemppiä teille kaikille!

Tsemppiä teille kaikille!

Aikaisemmin esimerkiksi kansanedustaja Timo Harakka sekä Demarinuoret ovat kertoneet tukevansa Feldt-Rantaa SDP:n ehdokkaaksi. Harakka toimii myös Fedlt-Rannan kampanjaryhmän puheenjohtajana.

Sähköinen jäsenäänestys toteutetaan 7.-13. elokuuta. Tämän jälkeen on vielä mahdollisuus osallistua 17.-30. elokuuta järjestettävään postiäänestykseen.

Neuvoa-antavan jäsenäänestyksen tulos julkistetaan ylimääräisessä puoluevaltuuston kokouksessa lauantaina 2. syyskuuta Jyväskylän Paviljongissa. Samassa kokouksessa nimetään SDP:n presidenttiehdokas tammikuussa 2018 järjestettäviin presidentinvaaleihin.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat