Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Ulkomaat

”Uskottavaa puhetta Suomen suvereniteetistä” – Tuomioja ei näe uutta Lavrovin Suomi-kommenteissa

Foto: Markku Ojala

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov totesi tällä viikolla Venäjän kunnioittavan ”täydessä mitassa” Suomen ja Ruotsin suvereniteettia ja pitävän arvossa Suomen ja Ruotsin puoluettomuutta.

Demokraatti.fi

Kansanedustaja Erkki Tuomioja (sd.), entinen ulkoministeri, pitää Lavrovin Suomea ja Ruotsia koskevia puheita uskottavina.

”Kun Sergei Lavrov sanoo Venäjän kunnioittavan Suomen ja Ruotsin suvereniteettiä pidän sitä uskottavana siksi, että sen kyseenalaistaminen ei ole Venäjän intressien mukaista eikä edesauttaisi ”viime vuosisadan suurimman geopoliittisen katastrofin” (mitä N-L:n hajoaminen Putinin mukaan oli) korjaamista. Suomen ja Ruotsin osalta toteamus ei ole myöskään uutta, uutta olisi jos Venäjä kertoisi kunnioittavansa Ukrainan suvereenisuutta. Pelottava mahdollisuus on, että piankin voimme saada näyttöjä siitä ettei näin ole”, Erkki Tuomioja kirjoitti Facebookissa lauantaina.

 

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE