Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Kotimaa

Varkautelaisessa Könönpellon koulussa juhlitaan yhteisiä onnistumisia – OAJ valitsi sen vuoden kouluksi

LEHTIKUVA / AKSELI MURAJA
Varkautelainen Könönpellon koulu on valittu vuoden kouluksi. Könönpelto on positiivisen ryhmässä oppimisen koulu eli niin sanottu Pro-koulu, jossa juhlitaan yhteisiä onnistumisia. Könönpellon koulu on 240 oppilaan 1-6 luokkien peruskoulu. Varhaiskasvatuksen opettaja Minna Törrönen antoi oppilailleen pro-kortin Könönpellon koulussa Varkaudessa 30. huhtikuuta 2021.

Varkautelainen Könönpellon koulu on valittu vuoden kouluksi. Opetusalan Ammattijärjestö OAJ nimeää vuosittain vuoden koulun, oppilaitoksen tai päiväkodin.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Palkintoperusteluissa kerrotaan, että koulu on erinomainen esimerkki oppilaitoksesta, jossa oppilaat ja henkilöstö viihtyvät hyvän ilmapiirin ja yhteisöllisyyden vuoksi.

Könönpellon koulu on niin sanottu positiivisen ryhmässä oppimisen koulu, jossa juhlitaan yhteisiä onnistumisia. Koulussa kiinnitetään myös huomiota muun muassa hyviin käytöstapoihin.

Raisiolainen Kaanaan päiväkoti palkittiin kunniamaininnalla.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Huomasitko nämä?

Pasi Kuoppamäki

Kolumnit
12.5.2021
Valtaosalla suomalaisia on aiempaa enemmän talletuksia – monessa tapauksessa olisi kaikkien osapuolien kannalta järkevää laittaa raha kiertämään
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE