Politiikka

Väyrynen ärähtää nyt Kansalaispuolueelle: ”Minulta ei pyydetty suostumusta siihen, että nimeäni käytetään”

Lehtikuva / Mikko Stig
Lehtikuva / Mikko Stig
Lehtikuva / Mikko Stig

Kansalaispuolueen johto kertoi tänään ehdokashankinnastaan eduskuntavaaleja varten. Asia herättää närää konkaripoliitikossa.

”Tiedotustilaisuudessa kerrottiin, että olen puolueen pääministeriehdokas. Minulta ei pyydetty suostumusta siihen, että nimeäni käytetään ehdokashankinnan käynnistämiseen”, sanoo Paavo Väyrynen.

”Tavoittelen Suomen Keskustan puheenjohtajuutta Sotkamon puoluekokouksessa. Jos tulen valituksi, toivon, että Kansalaispuolue ja sen kannattajat tulevat mukaan uuden Keskustan johdolla syntyvään ”alkiolaiseen allianssiin”, Väyrynen sanoo omassa tiedotteessaan.

Väyrysen mukaan Kansalaispuolueen ehdokashankinta eduskuntavaaleja varten olisi tullut käynnistää vasta Sotkamon puoluekokouksen jälkeen, jolloin aikaisintaan tiedetään, kuka on puolueen pääministeriehdokas.

”On muistettava, että vaalilain ja Kansalaispuolueen sääntöjen mukaan ehdokkaat tulee asettaa yhdellä kertaa ja siten, että ehdokkaiden valitsemiseksi voidaan tarvittaessa järjestää vaalipiirikohtainen jäsenäänestys. Paras ajankohta tähän on vasta ensi syksynä.”

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat