Politiikka

Väyrynen rikkoi some-hiljaisuuden – vaikenee kuitenkin yhä kiinnostavimmasta

lehtikuva / aleksi tuomola
Paavo Väyrynen.
lehtikuva / aleksi tuomola
Paavo Väyrynen.
lehtikuva / aleksi tuomola
Paavo Väyrynen.

Tänään on kohistu Kansalaispuolueen hajoamisesta ja siitä, kuinka Paavo Väyrynen on erotettu puolueesta tai miten häntä ei olekaan erotettu, vaan Kansalaispuolueen toimet olisivatkin laittomia.

Väyryseltä ei ole herunut asiasta medialle kommentteja. Hän aikoo järjestää tiedotustilaisuuden maanantaina.

Väyrysen somehiljaisuus on kuitenkin murtunut illalla, mutta kaivattuja selityksiä Kansalaispuolueen tilanteeseen ei kuitenkaan saada. Väyrynen jakaa Twitterissä ja Facebook-tilillään linkkiä Valtiotieteelliseen ylioppilaislehti Tutkaimeen, johon hänestä on tehty henkilöhaastattelu.

Hän haikailee lehdessä ”alkiolaisen allianssin” perään. Se kokoaisi niin keskustalaisia, perussuomalaisten kuin sinistenkin voimia yhteen.

– En tiedä, onko poliitikkojen kohdalla kiinnostusta alkiolaiseen allianssin, mutta kannattajien tasolla varmasti on. On paljon niitä, jotka eivät usko sinisiin, ovat tyytymättömiä perussuomalaisiin ja saattaisivat lähteä mukaan tällaiseen vahvaan uuteen keskustaan, Väyrynen sanoo lehdelle.

Hän ottaa kantaa myös keskustan puheenjohtajakisaan, jossa hän on haastamassa pääministeri, puheenjohtaja Juha Sipilää (kesk.).

– Uskon, että olemme kypsiä käymään keskustassa sivistyneen keskustelun ja sitten puoluekokous päättää, mikä on puolueen linja. Se on sitten ratkaistu, Väyrynen kommentoi.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 49 Demokraatti
KEVYET TULOKSET - Perustulokokeilu päättyy vuoden lopussa
LIISA JAAKONSAARI- Konkarimeppi kertoo oppineensa ainakin yhden asian -
TARKKA JA LENNON - Kirja-arvioissa muistelmia
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat