Kotimaa

Veturi törmäsi pyöräilijään Porissa, 39-vuotias mies raahautui pitkän matkaa junan edessä

Veturi törmäsi pyöräilijään Porissa tiistaina ennen aamuseitsemää. Mies oli kulkenut raiteen ylittävää kevyen liikenteen väylää, kun yksittäinen raiteilla liikennöinyt veturi oli törmännyt häneen.

Mies ja pyörä raahautuivat huomattavan matkaa junan edessä, kertoi Satakunnan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Janne Kumpulainen tiistaina.

Pyörällä liikkeellä ollut 39-vuotias mies loukkaantui erittäin vakavasti, kertoi Lounais-Suomen poliisilaitos tviitissään tiistaina. Mies oli Kumpulaisen mukaan tajuissaan, kun ensihoito tavoitti hänet.

Poliisi kertoi Twitterissä, että miehellä oli ollut onnettomuushetkellä kuulokkeet korvilla, eikä hän ollut havainnut lähestyvää junaa.

Kumpulaisen mukaan veturinkuljettaja oli ilmeisesti huomannut pyöräilijän, mutta tämä ei ollut luultavasti kuullut pilliä. Hänen mukaansa raideosuudella kulkee hyvin harvoin liikennettä.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 14 Demokraatti
60 000 - Hallitusohjelman perusta on paraneva työllisyys
Corbynismin kriisi - Brexit rokotti Labouria
Tahtomattaan guru - Petteri Taalas
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Rane Aunimo

Auringonlaskun puolueeksi tuomittu SDP on kuopattu jo monta kertaa, mutta kesällä 2019 Suomessa on demaripääministeri, Rinteen hallitus ja suunnanmuutosta julistava ohjelma, ja sekös monia harmittaa
20.6.2019

Luetuimmat


Uusimmat