Politiikka

”V***u mitä p****a! Häpeäisit saat***n lehmä!” – Liittojohtaja paljastaa, kuinka tylyä palautetta hän on saanut kollegoiltaan

Marja Luumi
Marja Luumi
Marja Luumi

Tehyn puheenjohtaja Millariikka Rytkönen nostaa blogikirjoituksessaan esiin palautteen, jota hän on saanut tehtävässään.

””VITTU MITÄ PASKAA! Häpeäisit saatanan lehmä!” kirjoitti terveydenhuollon ammattilainen minulle lähettämässään viestissä.”

Rytkönen kertoo saaneensa paljon pahempiakin viestejä öisin puhelimeensa kunta-alan neuvottelutuloksen syntymisen jälkeisinä päivinä.

”Kollegoiltani. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisilta, joiden erityisosaamista on toisen ihmisen kohtaaminen”, Rytkönen paljastaa.

Tehyn puheenjohtaja sanoo, että asiapohjainen kritiikki on aina tervetullutta, mutta toista ihmistä kohtaan ei voi käyttäytyä miten tahansa.

Vaikka raivo sattui ja meni ihoni alle, olen onnellinen siitä, että minulla on tallella herkkyyttä tuntea kipua.

”Minusta kenenkään ei pitäisi joutua kasvattamaan norsun nahkaa kestääkseen työssään kohtaamaa vihaa ja uhkailua. Vaikka puheenjohtajan tulee kestää enemmän kuin jäsenen, on olemassa raja. Se raja ylitettiin muutama viikko sitten.”

Someraivo on Rytkösen mukaan vaaraksi paitsi yksilöille myös yhteiskunnalle.

”Koska kovimmin raivoavan joukon kanssa ei synny dialogia, maltillisempi enemmistö saattaa vetäytyä yhteiskunnallisesta keskustelusta kokonaan.”

Tehyn puheenjohtaja sanoo, että sen kohteena oleminen on tilanne, jota hän ei toivo kenellekään.

”Vaikka raivo sattui ja meni ihoni alle, olen onnellinen siitä, että minulla on tallella herkkyyttä tuntea kipua. Olen onnellinen myös siitä, että kokemus ei himmentänyt paloani luottamustehtävään eikä hinkuani tavoitella rohkeasti parempaa työelämää meille tehyläisille.”

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 38 Demokraatti
ANI SUORASUU - Ann Selinille ei ryppyillä
VARAA PAREMPAAN - Eveliina Heinäluoma haluaa herättää puolueet Helsingissä
KUIN ERI PLANEELTA - SDP:n ja hallituksen sote-linjat eivät kohtaa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat