Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Ulkomaat

Yllättynyt kansanedustaja Trumpin soitosta: ”Olin siinä matkalla tyttäreni kanssa talleille, kun hän soitti ja kiitti nimityksestä”

LEHTIKUVA / AFP Brendan Smialowski

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on soittanut ruotsalaiselle ja norjalaiselle kansanedustajalle, jotka ovat ehdottaneet hänelle vuoden 2021 Nobelin-rauhanpalkintoa.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

– Olin siinä matkalla tyttäreni kanssa talleille, kun hän soitti ja kiitti nimityksestä. Kävimme hyvän keskustelun Lähi-idän ja Balkanin rauhasta. Toivotin presidentille onnea hänen rauhanpyrkimyksissään, kertasi ruotsalaiskansanedustaja Magnus Jacobsson.

Norjalainen kansanedustaja Christian Tybring-Gjedde sai hänkin kiitospuhelun. Tybring-Gjedde oli otettu puhelusta, ja luonnehti presidenttiä ”tosi kivaksi”.

Kansanedustajien mielestä Trump ansaitsisi palkinnon Israelin ja Arabiemiraattien suhteiden normalisoinnista sekä Kosovon ja Serbian välien lähentämisestä.

Asiantuntijoiden mukaan Trumpilla ei juuri ole mahdollisuuksia voittaa palkintoa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Marja Luumi

Työmarkkinat
26.10.2020
”Uho tuntuu jatkuvan, tämä on aivan absurdi ajatus” – Paperiliiton Vanhala ihmettelee Metsäteollisuuden Hollménin puheita ”tyhjältä paperilta” lähtemisestä
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE