Politiikka

Zyskowicz kohuvuodosta: ”Olen ollut perustuslakivaliokunnassa viidellä vuosikymmenellä enkä muista, että tällaista olisi koskaan tapahtunut”

Lehtikuva / Antti Aimo-Koivisto
Lehtikuva / Antti Aimo-Koivisto
Lehtikuva / Antti Aimo-Koivisto

Kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicz pitää perustuslakivaliokunnan sote-lausuntoluonnosta koskevaa vuotoa historiallisena. Ilta-Sanomat uutisoi vuodosta keskiviikkona.

– Olen ollut perustuslakivaliokunnassa viidellä vuosikymmenellä enkä muista, että tällaista olisi koskaan tapahtunut, Zyskowicz kommentoi BenTv-vlogissaan.

Zyskowicz toteaa, ettei hän lähde syyttämään ketään mutta pohtii vuotajan mahdollisia motiiveja sen perusteella millaisia asioita valiokunnan sisältä on vuodettu.

– Kun vuodon yhteydessä on annettu ainakin sellaisia kappaleita, jotka ovat aika kiistanalaisia ja joihin valiokunnassa ehkä tulee vielä muutoksia – valiokuntakäsittelyn kuluessa, Zyskowicz sanoo.

– Ja kun tämän vuodon yhteydessä on korostettu, että nämä kappaleet tai nämä ajatukset perustuvat perustuslakiasiantuntijoiden näkemyksiin, niin kyllä minulle on henkilökohtaisesti tullut sellainen vakaumus, että vuodon motiivina on ollut se, että vuodetaan tietyt kiistanalaiset asiat julkisuuteen keskeneräisinä, jotta valiokunnassa niillä, jotka niitä haluaisivat ehkä muuttaa, ei olisikaan kanttia tehdä sitä.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 41 Demokraatti
TIEDUSTELULAIN ABC - Mitä tavallisen ihmisen pitää tietää?
LÄHIÖELÄMÄÄ - Selma Vilhunen teki rosoisen nuoriselokuvan
TARJA HALONEN - YK:n tulisi toimia pienemmällä budjetilla
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat