Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Politiikka

Erkki Tuomiojan mitta täyttyi Marin-kirjoituksesta: ”Odotan keskustalta selvää anteeksipyyntöä ja irtisanoutumista tällaisen törkeyden julkaisemisesta”

Lehtikuva

SDP:n kansanedustaja Erkki Tuomioja kertoo näkemyksensä keskustan lehdessä Suomenmaassa julkaistusta Marin-kirjoituksesta selvin sanoin.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

”Lääkäri Seppo Mäkisen tökerö kirjoitus pääministeristä Suomenmaassa ei saa jäädä ilman seurauksia. Odotan keskustalta selvää anteeksipyyntöä ja irtisanoutumista tällaisen törkeyden julkaisemisesta ja lääkärikunnan etiikkaa valvovilta tahoilta vähän konkreettisempia toimia kuin paheksuntaa, johon asianomaisen reaktio on ollut vain ”so what”.”

”En vahingossakaan haluaisi päätyä Mäkisen vastaanotolle, mutta sehän ei estä häntä esittämästä ”diagnoosiaan”, Tuomioja kirjoittaa Facebookissa.

Keskustan pää-äänenkannattaja Suomenmaa joutui eilen pahoittelemaan pääministeri Sanna Marinia (sd.) käsitelleen mielipidekirjoituksen julkaisua. Päätoimittaja Juha Määtän mukaan lehti ”ei onnistunut kirjoituksen käsittelyssä parhaalla mahdollisella tavalla”.

”Kirjoitusta ei olisi pitänyt julkaista. Virheen merkiksi nostan käden pystyyn. Mielipidekirjoitus ei edusta millään tavalla Suomenmaan linjaa.” Määttä kirjoitti kommentissaan.

Mielipidekirjoituksessa arvioitiin muun muassa pääministeri Marinin ruumiinrakennetta ja terveydentilaa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE