Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

Harkimo: “Olemme pohjasakkaa Euroopassa”

LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

Eduskunnassa keskustellaan tänään opposition vaihtoebudjeteista. Liike Nytin viestin täysistuntoon toi puolueen puheenjohtaja Harry Harkimo.

Demokraatti

Demokraatti

– Tämä talouspolitiikka on täysin väärää. Tällä menolla talous riistäytyy kokonaan käsistä. Nykyisellä talouspolitiikalla ajamme jo tällä vuosikymmenellä täydelliseen umpikujaan. Olemme pohjasakkaa Euroopassa. Muista Pohjoismaista ei näy enää edes perävaloja.

Harkimon mukaan Suomi tarvitsee uuden suunnan.

– Suomi tarvitsee pitkäjänteisen kasvuohjelman. Pitkäjänteisyys tarkoittaa sitä, että tähän pitää kaikkien puolueiden sitoutua yli hallituskausien. Tämä neljän vuoden ajattelu on nyt nähty. Talous ei ole kasvanut 15 vuoteen ja siellä ovat olleet kaikki vanhat puolueet vuorollaan yrittämässä. Vain velka on kasvanut. Sitä on tullut samaan aikaan yli 100 miljardia euroa lisää.

Harkimo ei löytänyt juuri mitään hyvää nykytilanteesta vaan toisteli aiempaa viestiään.

– Tämä talouspolitiikka on täysin väärää. Tällä menolla talous riistäytyy kokonaan käsistä. Nykyisellä talouspolitiikalla ajamme jo tällä vuosikymmenellä täydelliseen umpikujaan. Näin emme voi jatkaa. Suomi tarvitsee aivan uuden suunnan. Suomi tarvitsee pitkäjänteisen kasvuohjelman.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE