Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Ulkomaat

Israelin presidentti aloittaa tänään neuvottelut uudesta pääministeristä

Lehtikuva-AFP
Israelin pitkäaikainen pääministeri Benjamin Netanjahu, presidentti Reuven Rivlin (keskellä) ja sinivalkoisen vaaliliiton Benny Gantz.

Israelin presidentti Reuven Rivlin tapaa tänään ja huomenna parlamenttiin valittujen puolueiden edustajia ja tiedustelee näiden kantaa pääministerikysymykseen.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Rivlin tapaa puolueet siinä järjestyksessä, miten monta parlamenttipaikkaa ne ovat saaneet. Ensimmäisenä presidentti tapaa Benny Gantzin sinivalkoisen vaaliliiton tänään iltapäivällä viiden aikoihin.

Edellisten vaalien jälkeen hallitustunnustelijaksi valittu maan pitkäaikainen pääministeri Benjamin Netanjahu ei saanut keväällä hallituskoalitiota kasaan ja maassa järjestettiin uudet vaalit.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

DEMOKRAATTI

Kotimaa
29.5.2020
Kaarlo Simojoki on hoitanut satoja alkoholisteja, huumeiden käyttäjiä ja peliriippuvaisia: ”Oletko nähnyt yhtään tukikonserttia juoppojen puolesta?”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE